TUGA! Supruga ubijenog pevača “Zvezda granda” otkrila POSLEDNJU TAJNU supruga (FOTO)

0

Prije skoro mjesec dana je cijelu regiju obišla vijest o ubistvu koje se desilo u Holandiji kada je smaknut pjevač Enver Miki Kolašinac koji je široj javnosti bio poznat i kao učesnik Zvezdi Granda. Njegov ubica još uvijek nije pronađen a nije poznat ni motiv za ovaj zločin a njegova supruga je za medije iznijela neke detalje koji do sada nisu bili poznati.

Harisa Lotinac živi u Novom Pazaru i kaže da joj uopšte nije jasno šta se desilo i ne zna ni za jedan razlog zbog kojeg bi neko usmrtio Envera. Ona je velika vjernica i kaže da Bog sve zna i da on i daje i uzima a da će se ona već nekako snaći i za sebe ali i za svoju djecu. Harisa inače živi kao podstanar sa svojim sinom iz prvog braka a uskoro treba da rodi i Enverovo dijete.

Nema namjeru da napušta Srbiju i kaže kako smatra da svaki građanin ove zemlje ima pravo da u njoj živi udobno i bezbjedno i voljela bi da Srbija bude država iz koje ljudi više ne odlaze. Enver je sahranjen u Novom Pazaru a na njegovoj sahrani je bila i njegova prva supruga sa kojom ima 4 djece.

Harisa kaže da njen sin još uvijek ne zna šta se desilo Enveru te da misli da je on ranjen i da je još uviek živ. On je bio jako vezan za Mikija za kojeg se Harisa udala prije dvije godine a i sada očekuje sina ali njegovo ime drži u tajnosti i kako kaže to ime je ubijeni pjevač sam izabrao kada još nisu ni znali pol djeteta.