TUGA PREVELIKA! Dan žalosti je! Preminula PREDSEDNIKOVA KĆI…(FOTO)

0

I ovaj vikend smo u znaku crne hronike koja je definitivno postala svakodnevnica, i definitivno nema dana a da sa neke strane sveta nam ne stigne neka jako tužnna vest. Svi smo stavili fokus na te vesti, od kako je krenula pandemija korona virusa, jer smo definitivno ssvi u strahu od pošasti 21 veka. 

Mnogo je poznatih osoba preminulo u poslednjih godinu dana, a kada bi krenuli da nabrajamo, verujemo da bi nam trebalo jako dugo vremena da ih sve nabrojimo, i ono najgore, opet bi neke zaboravili što stvarno ne bi bilo u redu. Danas vam donosimo jednu jako tužnu vest, jer je predsednikova ćerka preminula jako mlada, i to u 59 godini života. 

Zindzi Mandela, preminula je u 59 godini života, a pogađate da je ona ćerka popularnog Nelsona Mendela, čoveka koji se izborio za rušenje aparthejda, i bivšeg presednika Južnoafričke republike. Državni mediji su tako danas doneli vest, da je ona preminula naa pozziciji ambasadora Južnoafričke republike u Danskoj, a kako javljaju dalje mediji, još uvek se ne zna razlog smrti, osim da je imala manjih problema sa kilažom. 

Inače, njen otac veliki borac za ljudska prava, rođen je 1942 godine, a umro je 5 decembra 2013 godine u Johanebusgurgu gde se zapravo i rodio. 

Preporučujemo