Novo

Tuga: Legendarni glumac zaražen koronavirusom?

Kako navode razni mediji jedan od najpznatijih glumaca ikada Jackie Chan se nalazi u karantinu zbog sumnje da je zaražen korona virusom.

Kako navodi todayonline.com, Jackie se našao na privatnoj zabavi na kojoj je bilo nekoliko osoba koje su bile zaražene korona virusom i smatra se da je i on zbog toga zaražen. Ali postoje i sumnje da se zarazio tokom boravka u jednom restoranu sa svojom suprugom i punicom. Prije nešto više od dvije sedmice Jackie Chan je obećao onome ko napravi vakcine protiv korona viursa miliona yuana što bi bilo oko sto četrdeset i pet hiljada dolara.

Rekao je da mu je žao da vidi ulice koje su nekada bile pune i vrvile od ljudi, da su sada prazne i da nema nikoga na njima. Dodao je i još da njegovi sunarodnici treba da uživaj u životu a ne da se bore sa ovim opakim virusom.

Chan Kong-Sang, poznatiji kao Jackie Chan Sing Lung, ili kao Jackie Chan, rođen je 7. aprila, 1954. u Hong Kongu i on je kineski majstor borilačkih vještina, akcioni glumac, režiser, scenarist, filmski producent. pjevač i kaskader. Svi ga poznaju po njegovim kung fu akcionim filmovima u kojima se nalaze razne smiješen i akrobatske scene.

Skoro svaku opasnu scenu on je izveo samostalno bez ikakvog klona. Imao je uloge u preko stotinu filmova i tako je postao najpriznatiji azijski glumac. on je čak dobio i svoju zvijezdu na Avenue of Stars, Hong Kong, kao i na Hollywood Walk of Fame.

Oglasi – Advertisement