Tuga do neba: Potresni prizori na GROBU svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović! (FOTO)

0

Ubistvo koje je prije više od šest godina potreslo cijelu Srbiju ali i regiju je ono mlade pjevačice Jelene Marjanović čije je beživotno tijelo pronađeno na nasipu u Borči. Ni dan danas se ne zna ko je njen ubica a tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv njenog muža Zorana koji je bio i u pritvoru deset mjeseci ali je pušten da se brani sa slobode.

Prije nekoliko dana je obilježena godišnjica njene smrti i na groblju su bili upravo Jelenin muž sa sinom iz prvog braka i njihova kuma Vera kao i sveštenik. Oni su ovaj tužni dan obilježili paljenjem svijeća i ostavljanjem cvijeća na grob preminule iako se protiv njega još uvijek vodi sudski postupak.

Jelena Marhanović se na estadnoj sceni pojavila kada je imala samo 13 godina a onda je prekinula muzičku karijeru i udala se za Zorana. On je zaslužan i za njen povratak na estradnu scenu i kako je ona jednom prilikom rekla da su tada svi očekivali da se pojavi kao djevojčica kakva je nekada bila a ona se pojavila koa zrela žena. Jelena je dok je pauzirala od pjevanja izgubila i oca a udala se za Zorana koji je muzički producent i rodila mu i kćerku.

Jelena je teško podnijela gubitak oca jer joj je on bio najveća podrška u životu i rekla je da se vratila pjevanju upravo zbog toga što zna koliko je to njen otac želio i koliko je volio da je sluša kada pjeva. U slučaju njenog ubistva mnoge stvari su nerazjašnjene a veliki broj dokaza na licu mjesta je uništen jer se veliki broj ljudi kretao po njemu. Bilo je raznih teorija o tome ko je usmrtio pjevačicu ali ni za jednu nije bilo dokaza. Kada je u pitanju Zoran njega najviše tereti nejgovo čudno ponašanje nakon što je prijavio nestanak supruge kao i signal njegovog mobitela koji je uhvaćen u blizini Jeleninog baš u vrijeme njene smrti.

Preporučujemo