TRUDNU JE VARAO, JAVNO PONIŽAVAO, ONA PREŠLA PREKO SVEGA, SAD ČEKAJU DRUGO DETE:”Nema veće budale od zaljubljene budale”

0

Da je ljubav slijepa i da ljudi jako često zbog nje prave budale od sebe možemo da vidimo i čujemo skoro svaki dan. I dok se sami ne nađemo u sličnoj situaciji kada se mozak potpuno pomuti i kada mislite da bez jedne osobe ne možete da živite onda opraštate sve samo da bi ostala uz vas.

To se dešava svima bez razlike i bogatim i siromašnim a primjer je i Kloi Kardašijan koja sa svojim mužem sedam godina mlađim Trustanom Tompsonom želi drugo dijete za šta su angažovali i surogat majku. U namjeri da svojoj kćerki Tru koja ima 4 godine podari sestru ili brata Kloi nije spriječilo ni to što je njen muž varao i ponižavao kad god je stigao.

Kloin PR tim je izdao obaviještenje kako ona sa suprugom želi da obavijesti javnost da će njihova kćerka uskoro dobiti brata ili sestru a beba je začeta u novembru pomoću surogat majke kojoj se Kloi i ovim puten zahvaljuje. Ova objava i sam čin ne znače da su Kloi i Tristan ponovo zajedno a cijela ova sutiacija sa surogat majkom se desila prije nego je Kloi saznla da će njen muž dobiti dijete sa drugom ženom što se i desilo u decembru prošle godine.

Kloi je i sama jednom prilikom rekla kako želi da njena kćerka ne odrasta sama i da će najvjerovatnije od Tristana posuditi malo sperme u tu svrhu što je mnoge šokiralo. Kloi je i prije Tristana imala toksičan brak sa košarkašem Lamarom Odomom koji se cijelo vrijeme njihovog braka drogirao i obilazio striptiz barove a ona je glumila da je sretna.