Novo

Trudnica je došla na porođaj, a na stomaku je imala mnogo modrica: Ono što su doktori vidjeli na ultra zvuku ih je totalno sledilo: Ovo još niko, nikada nije vidio (Video)

Najveći i najvažniji trenutak u životu svake žene jeste dan kada postanu majke, i vjerovatno svaka žena ima životni san a to je da jednog dana postane majka.

Iz ovog razloga mnoge žene žele imati dijete i pokušavaju ga dobiti na sve načine, naravno najviše prirodnim putem, a mnogim ženama čak nije ni važno jesu li u braku ili nisu, ali želja koju imaju to jeste da postanu majka im ostaje ista bez obrzira na bračni status ili status veze.


Naime trudnoća se naziva i drugo stanje ali taj naziv ima i značenje jer žene bukvalno žive drugačijim životom tokom trudnoće, jer u toku devet mjeseci dok nosaju bebu one osim što moraju brinuti na sebe brinu i o živom biću koje se nalazi u njima.
Prilikom trudnoće treba biti jako pažljiv jer može brzo doći do nekih komplikacija, koje su vro moguće i koje mogu trudnoću odvesti na drugi način koji je noćna mora za svaku trudnicu koja treba da postane majka.


Sljedeća priča glasi ovako, naime žena sa imenom Giljermina Garsija je rodila petero djece odnosno tri djevojčice i dva dječačića.
Ono što je zanimljivo jeste što su djeca u stomaku bila sedam sedmica duže nego što je trebalo, i zbog toga je majci na stomaku bilo dosta masnica.
Svojim bebama je dala sljedeća imena: Esmeralda, Fatima, Marisa, Jordan, i Fernando i na svu sreću svih pet je bilo u dobrom zdravstvenom stanju.

Ona je imala trideset i četiri godine i za ženu njenih goidna mogućnost da todi više beba je veoma niska i to uzrokuje veliki broj ožiljaka na tijelu majke, ovaj događaj je snimljen a video možete pogledati ovdje:

Oglasi – Advertisement