Trudna sa Slobom, a sa njim ima DVOJE DECE: ON je bivši muž Jelene Đuričanin, a evo kakvo mišljenje ima o PEVAČU!

0

Sloba Radanović je pjevač koji je ponikao u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda a posebnu popularnost je stekao kada je bio učesnik rijalitija Zadruga. On je tada, iako je bio oženjen Kjom Kockar stupio u ljubavnu vezu sa mlađahnom Lunom Đogani i milioni gledalaca su po prvi put imali priliku da gledaju uživo javnu prevaru.

Sve se dodatno zakomplikovalo nakon što je i Kija ušla u rijaliti a na kraju je ona i odnijela pobjedu. Nakon izlaska iz takmičarske kuće Sloba i Luna su svoju vezu prekinuli a uslijedio je i razvod od supruge. Sloba se nakon toga posvetio svojoj karijeri a nedavno je sa svojom novom izabranicom Jelenom Đuričanin obavijestio javnost da očekuju i prinovu.

Ovo će biti prvi put da Sloba postaje roditeelj dok Jelena već ima dvoje djece iz prvog braka sa biznismenom Igorom Markovićem koji živi van Srbije. Za njega se u medijima pisalo da se bavi ilegalnim poslovima što je on demantovao i objasnio je da je vlasnik jednog restorana i da se uz to bavi i trgovinom nekretninama.

Na pitanje novinara šta misli o Jeleninoj vezi sa pjevačem on je rekao kako Jelena i on već odavno nisu zajedno i da su njih dvoje u dobrim odnosima. Rekao je i da nema ništa protiv izbora koja ona pravi u svom životu i da joj želi sve najbolje. Upoznao je i Slobu i smatra da je on fin i kulturan i dodao je da im oboma želi sreću. Šta vi mislite o svemu ovome?