Showbizz

Trogodišnja kćerka Ilde Šaulić ugledala Šabana na TV-u i pitala gdje je deda: Ona slagala, onda je djevojčica šokirala!

Kćerka pokojnog pjevača Šabana Šaulića, Ilda Šaulić progovorila je o njemu i uopšte o tome kako se nosi sa činjenicom da Šabana nema već duže od godinu dana.

– Tata će uvijek biti u našim životima iako fizički nije više tu. Mnogo sam željela da bude prisutan i u Eminom, da je gleda kako raste i napreduje – počela je priču pjevačica spominjanjem troipogodišnje kćerkice.

– Kada ga vidi na televizoru, ona se mnogo obraduje, ali je svjesna da on više nije s nama. Jednom me je pitala gdje je deka, pa sam joj odgovorila da je na putu, a ona mi je uzvratila da nije, nego da je deka umro. Bilo mi je iznenađujuće kako tako malo dijete može da razumije šta se ustvari desilo.

– Baš nas je zatekla, pošto smo joj ranije kazivali da je deka negdje sa anđelima. Žao mi je što tata nije stigao više da se druži sa mojom Emom – dodala je Ilda, te je zaključila:

– Sin moje starije sestre Sanele  Luka, već je veliki momak i tata je doživio njegove fudbalske uspjehe, zajedno su se radovali pobjedama i golovima tokom svake utakmice. Una, Sanelina kćerka, koja je malo starija, ima šest godina, a Ema je baš mala, najmlađa. Ali ipak, ja ću se potruditi da i ona sačuva uspomene na svog deku i da ga zapamti na najljepši mogući način.

Podsjećanja radi, Šaban je prošle godine u februaru u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u Njemačkoj izgubio svoj život.

 

 

Oglasi – Advertisement