Tri decenije se nagađalo, a sada je istina izašla na videlo: Frano Lasić i Suzana Mančić otkrivaju detalje svoje tajne veze! (FOTO)

0

Prije tridesetak godina kada su oboje bili na vrhuncu svoje popularnosti puno se špekulisalo o tome da li su poznata voditeljica Suzana Mančić koja je ogromnu slavi stekla kao loto djevojka i glumac i pjevač Frano Lasić u ljubavnoj vezi. Naime njih dvoje su se tada zajedno slikali za naslovnicu magazina Praktična žena koji je bio jedan od najpopularnijih u Jugoslaviji i odmah s e počelo nagađati da li su par.

I sam naslov iznad slike je sugerisao da između njih dvoje postoji nešto a on je glasio: Ljubav ili prijateljstvo. Njih dvoje se tada nisu po tom pitanju oglašavali u javnosti i iako su se od tada pa do danas susreli nekoliko puta zajedno su uslikani na snimanju serije Selo gori a baba se češlja. Na snimanju je atmosfrera bila odlična , puno smijeha i pozitivne energije a po prvi put su oboje priznali u javnosti da oni gaje dugoogodišnje iskreno priajteljstvo koje nikada nije bilo ništa više od toga.

Suzana je rekla da prijateljstvo između njih traje jako dug period i da su se ona i Frano susretali tokom godina na raznim dodjelama nagrada i snimanjima i uvijek se to završavalo sa druženjima sa ostalim prijateljima uz mnogo pjesme i smijeha. Kada su se upoznali Frano je harao svojim muzičkim hitovima a ona je bila mlada lijepa i popularna i često su se i tada sretali na raznim koncertima i dodjelama nagrada i tako su  malo po malo počeli da se druže.

Imali su puno zajedničkih prijatelja sa kojima su se družili širom bivše jugoslavije. Ona je istakla da je Frano jedan vedar i iskren lik koji iako je svjestan svog izgleda nije ženskaroš.

Preporučujemo