TRESE SE SRBIJA! Anastasija i Ceca ULAZE U RIJALITI! “Snimanje neće biti lako”

0

Jako dobro smo svesni koliko su rijaliti programi danas jaki u celom svetu, a sve je krenulo kao što i sami znate iz Amerike još sredinom 80 godina prošloga veka. Na naše prostore je sve stidljivo ušlo sa Velikim bratom i Farmom, a već nakon prvih sezona, producenti su shvatili kakav grumen zlata drže u rukama. 

Zato su sve kuće krenule sa nekim svojim formatima rijaliti programa, ili jednostavno muzičkim takmičenjima, a koncept se svakako sviđao gledaocima koji u to doba nisu imali puno neke zanimacije sem TV-a kao medija. Početkom 2000 ih nije bilo interneta niti mobilnih uređaja, bar na Balkanu, tako da je Farma obarala apsolutno sve rekorde gledanosti. 

Međutim, danas opet kada imao internet na svakom žošku, Zadruggaa je i dalje broj 1 u celojj regiji, a putem satelita i internet veza, prikazuje se na svih 5 kontinenata, a od Željka Mitrovićaa su napravili multimilionera. I ne čudi onda kada jednog Kristijana Golubovića plati skoro 400.000 evra, a jednu Miljanu Kulić koja je totalni anonimus sa 250.000 samo od nagrada, a gde su sponzori? Mi danas govorimo o najpoznatijoj majci i ćerci na Balkanu, a kao što možete videti na naslovnoj fotci radi se o Anastasiji i Ceci. 

Željko Mitrović je tak oodlučio da njih 2 pozove u Pinkove zvezdice koje startaju na jesen, a Ceca i Anastasija bi svakako imale šta da kažu i da svakako podignu rejting i gledanost samog takmičenja. Kako se špekuliše, Anastasija je već prihvatila ponudu, dok čekaju da ceca završi sa svojim nastupima u Crnoj Gori. Vaša mišljenja?

Preporučujemo