TRESE SE SRBIJA! Aleksandra otkrila JEZIVU TAJNU! Filip je napastvuje i tuče, ljudi nisu znali: Šta će Brena reći na ovo?

0

U nastavku današnjega članka jedna vijest koja nam dolazi sa domaće estrade, a tiče se Aleksandre Prijović i njenog privatnog života, koji je u poslednje vreme obavijen velom tajne. Vrlo dobro se zna da je ona pre par godina stupila u vezu sa Filipom Živojinović, i na taj način se dobro udala, jer je ušla u najmoćniju srpsku porodicu. 

Cela Srbija je pre 2 godine željno iščekivala kada će se ona poroditi, a kada je mali Aleksandar došao na svet njihovoj sreći nije bilo kraja. Odmah su kaparisali veliku vilu na Bežanijskoj kosi, koju su uzeli na kredit, i platili su je skoro 1,5 miliona evra, što nije malo u današnje vreme, zar ne?

Došla su neka krizna vremena, a njih dvoje su u sve većem raskoraku. Kriza uzrokovana korona virusom, odrazila se i na njene nastupe kojih skoro nikako i da nema, ali i Filipov mali biznis koji ima u Sedinjenim Američkim Državama. Zato je sve češće da se njih dvoje konstantno svađaju, a neki od prijatelja su i govorili u javnosti, da među njima skoro nikako ne vlada bajna atmosfera. 

Sve je kulminiralo kada je Aleksandra Prijović pre par sedmica odrešito rekla da ne želi da letuje sa brenom, jer joj je dosta cicijaštva koje ona konstantno promoviše. Filipu to svakako nije drago, a pre par dana su imali veliku svađu u jednom restoranu, kada su se čak zatvorili i u WC, a kako je konobar naveo, čulo se i lupanje iznutra, a Aleksandra je izašla sva raščupana. Vaša mišljenja, hoće li izdržati ovaj brak?

Preporučujemo