Novo

Trenutno radim u Njemačkoj, a supruga je sa djecom u Bosni: Jedan dan sam ih odlučio iznenaditi!

Kao i većina omladine iz Bosne i Hercegovine, i ja sam potražio bolji život u Njemačkoj.

Ovdje radim teške fizičke poslove, morat ću biti iskren i reći da mi nimalo nije lako, podjednako je, i težak posao i odvojenost od moje porodice. U braku sam sa suprugom već deset godina, a u tih deset godina braka dobili smo troje djece. Kao doabr roditelj, uvijek sam se trudio da im sve obezbjedim, sve što im je potrebno za normalan život. Supruga nikada nije doprinosila, odnosno nikada nije radila, jedini posao joj je bio da brine o kući i djeci.

U Bosnu nisam išao skoro tri mjeseca, te sam zbog toga zamolio šefa da mi da nekoliko slobodnih dana, samo kako bih vidio svoju porodicu. Izašao mi je u susret i dao mi je pet dana. Odmah sam spakovao svoje kofere i krenuo kući. Supruzi nisam ništa htio govoriti jer sam mislio da je iznenadim, ali, očigledno sam ja bio taj kojeg je dočekalo iznenađenje.

Kad sam, napokon, došao do kuće primjetio sam da su vrata otkuljučana, te sam ušao u dnevnu sobu i u toj sobi ugledao supsugu sa nekim mlađim muškarcem. Nisam htio da pravim nikakve scene, samo sam se okrenuo i otišao, nisam mogao da vjerujem u šta gledam. Sjeo sam u auto i odsjeo u prvom hotelu na koji sam naišao, tada mi je toliko bilo teško da sam htio da se ubijem. Čitav mi se moj svijet srušio, ne mogu opisati osjećaj. Sve vrijeme sam se pitao koliko to sve traje i koliko godian unazada sam bio u Njemačkoj džaba.

Oglasi – Advertisement