TRAŽI PARE PREKO INTERNETA! ŠOKIRAO JAVNOST! Žika traži pozajmicu preko Fejsbuka, prijatelji zabrinuti za njega! Kad vidite CIFRU… (FOTO)

0

Da su se vremena okrenula naopaako, pokazuju nam iz dana u dan razni primeri, a mi smo se mogli do sada jako puno puta uveriti da su javne ličnosti ponekad bez granice, i da će sve uraditi za malo pažnje. Međutim, najtužnije je kada vidimo nešto po društvenim mrežama, a da to nije zezancija, i onda samo shvatimo koliko je ta neka osoba zapravo dotakla dno. 

Zna se vrlo dobro da su umetnici, pevači i glumci u poslednjih godinu i po dana bar što se tiče Srbije, dobili po par puta novčanu pomoć, a radilo se o jednokratnim pomoćima od 90.000 dinara. Međutim, nekima su uslovi života jako visoki, pa su nervirali javnost sa izjavama da im to ne može biti ni za osnovne troškove, to jeste za pokrivanje kirije. 

Mi danas govorimo o super poznatom glumcu Žiki Todoroviću, koji je svakako u top 3 glumca u celoj regiji, a jedan je od retkih koji naplaćuje svoje intervjue, tako da se zna da za njih nema zime. Međutim, njegova objava na facebooku koja se pojavila u nedelju zabrinula je sve njegove fanove. Naime, on je pitao da li ko ima za posuditi 8.000 dinara, jer mu je odmah trebaalo, a kada je video da niko ne odgovara, on je označio neke od prijatelja. 

Čak je označio i Caneta iz Partibrejkersa, a nakon par sati je uklonio ovu objavu, što je može se reći da ga je neko i ispoštovao za zajam. Nameće se pitanje da li je ovo bila šala, ili neki ironičan statuss. 

 

Preporučujemo