Zdravlje

Travari opasno zarađuju na ovom lijeku: Star više od 2.000 godina: Ova biljka uništava sve bolesti!

Priča ovog čovjeka porijeklom iz Bugarske je dala nadu mnogim ljudima jer govori o borbi sa teškom bolešću.

“U 2002. godini doktori su otkrili benigni tumor u mom mozgu. Odmah sam primljen u bolnicu BLD – kazala je Sofija na operaciju. Tumor je bio veličine 5,5 cm, ali je operacija bila uspješna. Operirali su me najbolji neurokirurzi u Bugarskoj.

“Nakon dvije godine tumor se ponovno vratio i narastao do gotovo iste veličine. Morao sam na novu operaciju, ovoga puta lasersku, ali nakon operacije lijeva ruka i noga su mi postale paralizirane. Liječnici su ispitivali moj tumor za koji se ispostavilo da je atipičan” – rekao je on.

“Onda sam otišao na onkologiju, nakon čega je uslijedila radioterapija, ali ni to nije pomoglo. Tumor je opet izrastao i nova operacija je bila zakazana. Nakon operacije otišao sam na rehabilitaciju i tamo, na moju sreću, upoznao čovjeka koji je promijenio moj život.Taj čovjek je bolovao od raka bubrega. Na žalost, njegova operacija je prošla neuspješno, a doktori su rekli da mu je ostalo još samo 3-4 mjeseca života.”


Nakon toga je upoznao jednu ženu koja mu je dala neke informacije o jednoj biljci koja je učinkovita za ovu bolesti i kako da napravi lijek od nje.
Naime riječ je o bazgi, postoji crna i crvena bazga.
Na našim prostorima se najčešće koristi crna bazga ili Sambucus nigra
U dosta eurospki zemalja bobive ove biljke su jako cijenjene, i od njih prave sirupe, kompote, pekmeze, rakiju, pite, pudinge, umke, preljeve, vino, ocat i mnogo toga.

Ostatak ovog teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement