Tragične vesti iz Australije: Naša slavna teniserka Jelena Dokić pokušala da se ubije! (FOTO)

0

Srbija je uvijek imala dobre sportiste u svim poljima a posebno kada je u pitanju tenis i tu je dovoljno pomenuti samo Novaka Đokovića ili Moniku Seleš pa da skoro svako u svijetu zna o kome je riječ. Pored njih jedna od poznatijih srpskih teniserki je bila i Jelena Dokić koja ima jako tešku životnu priču  od nasilja koje je trpjela od svog oca Damira pa do velikih padova u karijeri.

Ona je  nakon što se aktivno prestala baviti tenisom vodila veliku bitku sa viškom kilograma a na kraju je dotukao razlaz sa muškarcem za kojeg je mislila da će sa njom ostati do kraja života. Ona je sada na svom nalogu na Instagramu otkrila da je prije dva mjeseca skoro pokušala da počini samoubistvo i da je 28. aprila ove godine malo nedostajalo da skoči sa balkona svog stana koji se nalazi na 26-om spratu.

Ona je napisala da joj je posljednjih pola godine bilo jako teško i da je na poslu plakala u kupatilu i sakrivala se od drugih a kada je bila sama bilo joj je nepodnošljivo. Mislila je da nije dostojna ljubavi i da je njen život uništen i mrzila je sebe jer je bila svjesna da ima stvari i na kojima bi trebala biti zahvalna.

Ni danas joj nije jasno kako je uspjela tog kobnog dana da se izvuče jer je samo željela da patnja i bol prestanu. Ipka uspjela je i sada želi da pomogne i drugima koji imaju slične probleme. Istakla je kako joj nije nimalo lako da ovo napiše javno ali da želi time da poruči i drugima koji imaju problema i razmišljaju o samoubistvu da nisu sami.

Preporučujemo