TRAGEDIJA NA SVADBI! Otac želio da poruči pjesmu za mladence, stao pred muzičare, A ONDA SE DESILO NEŠTO NEOČEKIVANO… SAMO SE ČUO VRISAK… (FOTO)

0

Danas ćemo pisati o jednoj tragediji koja se desila u Beogradu na svadbi. Mile M. koji je imao 57 godina je preminuo u subotu iznenada od srčanog udara, na ćerkinoj svadbi. Naime, njen otac se odjednom srušio pred muzičarima kada im je davao pare za pjesmu, koju je želio poručiti za svog zeta i kćerku.

Prema riječima gostiju, jedan ljekar je odmah počeo sa reanimacijom “Ekipa hitne pomoći je stigla brzo, ali je toliko bio jak srčani udar, da čovjeku nije bilo spasa”. Kako se saznaja, svadba je odmah prekinuta, a gusti umjesto da budu veseli i nasmijani, salu su napustili skrhani bolom i sa suzama u očima. Milinko Nešović, u čijem objektu se desila ova tragedija je rekao da se sve desilo u dahu.

“Svadba je započela sasvim normalno, samo u jednom trenutku, kada je dolazila torta, mladin otac se srušio. Nažalost mu nije bilo spasa”. Naime, ono što je najgore bilo, jeste što je i trudnoj mladoj pozlilo i hitno je prevezena u bolnicu. Srećom sve je bilo u redu.

Preporučujemo