TOTALNO SE ODVALILA! Poznata Srpska voditeljka MORTUS PIJANA vodila program, a u studiju nastao TOTALNI MUK! A tek kad je uradil OVO…HAOS! (VIDEO)

0

U nastavku današnjeg članka malo se dotičemo domaćih voditeljki koje su uvek na tapetu, a dovoljno je samo da pogledamo Jovanu Jeremić, koja je od obične voditeljke Parova, dosegla te visine da je postala skoro prvo ime u regiji. Ona je ako niste upoznati potpisala za TV Pink, te je dobila stan od 50 kvadrata na Beogradu na vodi, ličnog vozača i skoro duplu platu nego na Happy TV-u. 

I Jovana Joksimović je također jako lepo naplatila svoje znanje, jer je na Prva TV zajedno sa kolegom Srđanom imala platu skoro 20.000 evra, a kada su im se otvorili apetiti, oni su dali otkaz, ali nisu računali na to, da ih niko ne želi u svojim redakcijama, tako da je ona završila na K1 televiziji, kući koju je pre samo godinu dana optvorio njen suprug, Željko Joksimović. 

Međutim, sve one su imale gafove i jako velike greške na svojim početcima, a neki od njih su ostali i zabeleženi pa ih i dan danas možemo pronaći na internetu i lepo se nasmejati, kada vidimo šta im se sve dešavalo u tim danima. Verujemo da svi znate onaj klip kada je “pustila goluba”, voditeljka na RTS-u, kako i ona malo tužnija verzija, kada je voditeljka na Pinku u sred vremenske prognoze pala u nesvest. 

Međutim, naša današnja priča je itekako zabrinjavajuća, jer ovo što je uradila voditeljka na Hepiju je svakako zabrinjavajuća. Zna se da nekada od treme se može uzeti i čašica “ljute”, da se malo opusti telo, ali ova gospođica je uzela više čašica, pogledajte i sami….

Preporučujemo