Savjeti

Topi masti PUNIH 8 sati! Svake noći pre spavanja, samo OVO pojedite: Ujutro SVE izbacujete napolje…

Svi oni koji ove godine namjeravaju negdje otići na kupanje ili neki mini odmor definitivno bi se trebali brinuti o finansijama i o tome kako će zapravo izgledati.

Za vrijeme zime i izolacije koja je trajala više od mjesec dana, puno ljudi dobilo je na težini. Žene su posebno zabrinute zbog ovog segmenta, prelaze na drugu prehranu, na razne dijete i većina njih ima više štete nego koristi. Za danas smo vam pripremili sjajan savjet, koji će vam sasvim sigurno pomoći da uklonite sve moguće masne naslage u vrlo kratkom vremenu i na taj način možete lako da prošetate u kratkim hlačama, majici ili kupaćem kostimu. Glavni i najbitniji razlog za dobivanje kilograma je nepravilna prehrana, premalo vježbanja i svakako premalo odlaska u toalet. Kako riješiti tvrdu i nepravilnu stolicu? U ovom tekstu vam prezentiramo nešto što se popularno naziva bolnički džem.

Sve moguće probleme sa zatvorom rješava vrlo brzo i vjerujemo da će vam pomoći. Naravno, nepravilna stolica utiče na vaše generalno zdravlje, a bol u trbuhu ne može se mjeriti s bilo kojom drugom vrstom boli.

Glavni sastojak ovog džema su datulje, koje su prirodni laksativ i koje u kratkom postupku rješavaju sve probleme sa konstipacijom. Sve što vam treba je 150 grama datulja, 150 grama šljiva i 15 šolja vode. Skuhajte sve sastojke skupa, a ova količina mogla bi biti dovoljna za otprilike 20 doza. Jedite 2 kašike svake večeri prije spavanja, a ujutro ćete zasigurno otići u wc kako biste obavili nuždu sa osmijehom na licu. Šljive su bogate sorbitolom, a u kombinaciji s datuljama smrtonosne su za zatvor i općenito dobre za poboljšanje metabolizma u tijelu. Ostanite s nama…<

Oglasi – Advertisement