TONIJA BIJELIĆA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE, SVI U NEVERICI ZBOG IZGLEDA! Pojavila se ŠOK FOTKA pola čoveka (FOTO)

0

Suprug naše najpoznatije pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, mnoge zanima. Mnogi žele da znaju sve o njegovom životu koji on vješto krije. Draganu smo nedavno imali priliku vidjeti kako uživa na jednom od najvećih svjetskih događaja, a to je Oktober fest, festival piva koji se održava u Minhenu.

U tom duhu se Dragana i obukla, te je ispoštovala tradiciju i obukla je haljinu koja je namijenjena upravo za ovaj festival. Pozirala je u toj haljinici, a u ruci je držala, naravno, kriglu piva. Ispod fotografije je napisala da ona ne pije alkohol, ali da je morala da se slika u ovakvom izdanju. Društvo pjevačici u Minhenu prave njen suprug Toni Bijelić i njihova kćerka Manuela.

Također je i Manuela obukla ovu nošnju i pozirala s pivom, te je podijelila sliku javno sa svojim pratiteljima. Rijetko kada imamo priliku da vidimo Tonija na fotografijama sa suprugom ili porodicom, ali u skladu sa ovim festivalom, ipak smo dobili priliku da ga nešto češće vidimo. Kćerka i supruga Tonija Bijelića su javno dijelile trenutke kako uživaju u danima kada se u Minhenu obilježava ovaj festival piva, te se vide da su zaista sretne što su se odlučile da otputuju za Minhen.

Na slici na kojoj je Dragana ispozirala s pivom, mnogima je za oko zapao i njen bujni dekolte. Svi su prokomentarisali da Dragana za svoje godine izgleda sjajno, te da je sada još mnogo ljepša nego što je bila. Također, mnogi su komentarisali i to na koga je njihova nasljednica preuzela ljepotu, ali izgleda da je tu podjednako bilo udjela i mame i tate.