TONI PRVI PUT PRIZNAO SVE O VEZI SA DAROM BUBAMAROM! 23 godine je mlađi, pliva u parama, a sada otkrio ŠOK DETALJE koje NIKO ne zna!

0

Dara Bubamara je jedna od popularnijih folk pjevačica koja javnost neprestano šokira detaljima iz svog privatnog života. Veliki šok u javnosti je nastao kada se saznalo da joj je dečko 23 godine mlađi muškarac koji se zove Marko Dujaković Toni i mediji su ih pratili u stopu i pisali o njihovim putovanjima na luksuzne destinacije širom svijeta.

Iako više nisu zajedno ostali su u prijateljskim odnosima a po prvi put je Toni za medije progovorio o njihovoj vezi ali i o tome kako je ovako mlad postao uspješan biznismen koji ima jako puno novaca. On je rekao da mu nikada nije bila ni želja a ni namjera da bude poznat u javnosti pogotovo ne zbog njegovog ljubavnog života ali se to desilo obzirom da je Dara javna osoba.

Za nju ima samo riječi hvale i kaže kako je pjevačica prava dama, divna majka i pravi drug. Obzirom da je Dara puno starija od njega i da mu biološki može biti i majka na pitanje da li su mu starije dame slabost on je odgoovrio da voli žene sa kojima se poklopi njegova energija a upravo to je bio slučaj sa Darom i razlika u godinama nije uopšte bila bitna.

Toni je rekao da ne voli mrzovoljne, umišljene i uobražene žene nego one koje vode računa o sebi i šire pozitivnu energiju. Otkrio je i da čovjek za kojeg su mediji špekulisali d a mu je otac je u stvari njegov dobar prijatelj koji mu je pomogao ne samo u poslu nego i u životu. On je bio njegov prvi investitor i čovjek koji je vjerovao u njega. Ostatak pročitajte ovdje.