Tokom emisije se raplakala kada ju je dotakla tema o kojoj rijetko kada govori, ” Njegova djevojka je u moje ime potpisala sve papire..” – Pjevačica kroz suze priča o porodici

0

Dok je emisija još trajala, Tanju je voditelj pitao kako se nosi sa djecom i koliko ih dugo nije vidjela i čula, na šta se ona rasplakala.

 

Duže vrijeme ih ne viđam, a imam suđenje 12-og pa se nadam da će to biti sve u moju korist. Jaka sam ja, samo su ovo hormoni jer sam jako emotivna ovih dana. Svoju djecu nosim u duši, i oni su stalno sa mnom – rekla je Savićka.

Pjevačica je objasnila da jedno vrijeme nije imala kontakt sa njima, ali je putem suda uspjela da dobije pravo na pozive.

Sada je super, inače je bilo i momenata kada mlađi sin ne želi da priča sa mnom ali je sada sve uredu. Sada imaju sudski nalog da me u 9 sati nazovu, pa se djeca moraju meni javljati.. – rekla je Tanja i uz to dodala:

Za pravdu ću sve uraditi, čak mislim da će pravda sve da pobjedi.

Tanja je ispričala kako je njezin muž – Dušan Jovančević na prijevaru njihovu djecu odveo.

Svoje bogatstvo nikada ne bih pustila, a on je to meni uradio iza leđa, moguće zbog straha od korone. Dušan gleda samo kako će njemu biti, ne i drugima. Imao je djevojku koja je naš kućni prijatelj, ona je u moje ime potpisala papire jer imamo slični rukopis, a ja sam to prepoznala odmah. – otkrila je Tanja.

Preporučujemo