Svi srpski mediji prate dramu koja se odvija u ljubavnom životu dvije starlete, Aleksandre Subotić i Maje Marinković koje su do nedavno bile jako dobre prijateljice. Naime Maja je sa Aleksandrinim nevjenčanim suprugom sa kojim ona ima i dijete  Pecom Raspopovićem počela ljubavnu vezu i njih dvoje su zajedno otišli na odmor u Crnu Goru dok je Subotićka ostala u Beogradu sva izbezumljena zbog izdaje koju je doživjela.

Međutim čini se i da je nova Pecina ljubav bila kratkog daha jer je on napustio i Maju  i ostavio je samu u Crnoj Gori a on se vratio u Beograd. Maja je navodno napravila veliki skandal kada joj jesaopštio da je napušta a kada se i sama vratila u glavni grad Srbije starleta je obavijestila javnost da je njena veza sa Pecom gotova i da je ljuta sama na sebe što mu je dozvolila da je povrijedi.

Izvor koji joj je blizak je otkrio za medije da ona nije mogla da vjeruje da je Peca otišao iz Budve nakon burne svađe a kada se uvjerila da ga nema u stanu kao ni njegovih stvari zaklela se da će mu se osvetiti zato što je na taj način ponizio. Odmah je nazvala svog oca Takija i rekla mu kako se pokazalo da je Peca gori i od Janjuša sa kojim je bila u vezi u rijalitiju Zadruga kada mu je rasturila i brak.

Maja je rekla da se između nje i Pece osjetila razlika u godinama i da je između njih cijelo vrijeme bila prisutna neka tenzija. Njemu je smetao način na koji se ona oblači i stalno je bio ljubomoran pa je po njenim riječima ona ta koja je odlučila da prekine vezu.

Preporučujemo