Teške traume koje se ne zaboravljaju!: Maltretirali su mi kćerku i sina, mučili su me u toj kući! Goca Džehverović o PAKLU kroz koji je prolazila u svom rodnom mjestu!

0

Goci je naime na današnji dan preminula majka, tako da se prisjetila nimalo lahkog života i odlučila to ispričati..

Goca Džehverović se već godinama sudi sa rođenom sestrom oko porodične kuće u Kačarevu. O majci je brinula deset godina jer je bila nepokretna, a njene sestre su je se odrekle, pa je teškog srca pričala o porodičnoj tragediji i nesuglasicama sa kojima se suočila.

Goca se već 20 godina sudi sa sestrom, a 2000. godine joj se mama šlogirala, sestre je nisu htjele gledati nepokretnu tako da su je se odrekle. Deset godina je čuvala majku, a 2010. je preminula. Sestre su rušile ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali Gocu, tukli kćerku, sina..

– Tragedija je to, ispade da mi je sestra najveći dušmanin, odrekle su se majke, nas, ma šta mi nisu radile. JEdna je iz Slovenije sve mužu prepisala, a on je suvlasnik sa mnom i opsjednut je sa mnom, neće da se otkači od mene. Toliko mi je teško da to nije normalno.. nerazumijevanje.. rasulo u porodici. – rekla je Goca.

Kako kaže Goca, preselili su se iz te kuće zbog Teodorinih obaveza u Pančevo, tada je počela sa pjevanjem i preselili su se u Beograd.

Preporučujemo