Novo

TEŠKA klinička slika, SVI simptomi, ali negativan test: U Srbiji imamo NOVI VIRUS!

Svima je poznato kada se čitava priča započela s koronavirusom, koji su to bili glavni simptomi.

Snažan kašalj, visoke temperature i gubitak osjetila mirisa u svim mogućim segmentima. Bilo je jasno kao dan, i svi oni koji su imali ove simptome morali su se prijaviti u nadležne klinike, i svi su u većini slučajeva bili pozitivni na virus.

Zatim je došlo do kratkog odmora, a virus se ponovo pojavio. Svi su na startu rekli da je zapravo kraj prvog, a neki su tvrdili da je sve početak drugog vala. Bilo prvo ili drugo, više je nego jasno da se virus ponašao potpuno drugačije nego prije. Ogroman broj mladih umre vrlo brzo, u samo nekoliko dana od početka bolesti. Prosječna dob je između 35 i 50 godina, dok starija populacija, koja je prije bila u opasnosti, sada gotovo nikada nije bolesna.

Treba biti ipak iskren i priznati da su zapravo najodgovornija kategorija te da drže distancu i nose zaštitnu masku. Ali, liječnici iz Srbije sada su primijetili neke potpuno čudne simptome. Ljudi dobivaju iste simptome kao prije, ali kad dođu na testiranje ono pokaže da su negativni na koronavirus. To ih zbunjuje više od svega i ne znaju šta učiniti po tom pitanju. Dr Zoran Gojković prima sve veći broj poziva dežurnih liječnika koji jednostavno ne znaju šta učiniti s tim osobama. Testovi su 100% provjereni i s te strane je korektno. Šta mislite o svemu tome, je li to neki novi virus?

Oglasi – Advertisement