TEK U TREĆEM BRAKU NAŠLA ČOVEKA KOJI JE DOVOLJNO JAK DA JE PRATI: Ljubavna priča JELENE VELJAČE ostavlja bez daha!

0

Poznata hrvatska glumica koja je u posljednje vrijeme kolumnistkinja i scenaristkinja i više se nalazi iza kamere nego ispred nje ima jako zanimljiv privatni život. Postala je popularna u regiji nakon što je glumila u seriji Vila Marija a nakon toga se okrenula produciranju i radila je na hrvatskim hit serijama Larin izbor i Prava žena.

U Zagrebu je završila gimnaziju koju je upisala na nagovor svoje majke i kako kaže nije se nikako mogla ukloptit i ne pamti ove dane sa radošću. Nakon završene srednje škole upisala je čak nekoliko fakulteta jer je bila neodlučna da bi na kraju završila glumačku akademiju 2006. godine. Kada je u pitanju njen ljubavni život prva veza koja je postala poznata u javnosti je ona sa vlasnikom producentske kuće AVA Romanom Majetićem.

Nakon raskida Jelena je uplovila u vezu sa kolegom glumcem Jankom Popovićem Volarićem kojeg javnost zna iz Ponosa Ratkajevih, Običnih ljudi i Najboljih godina. Njih dvoje su se zabavljali pet godina a njihov brak je trajao samo tri a nakon razvoda su ostali veliki prijatelji. Sljedeći brak je Jelena sklopila sa Draženom Čučekom koji je također poznati glumac a vjenčanje je bilo tajno i u najužem krugu.

Samo nekoliko dana nakon što je javnost saznala da se ponovo udala ona je podijelila i sretnu vijest da je u drugom stanju i 2016. godine je rodila kćerku Lenu. Nakon nekog vremena se porodica preselila u Beograd zbog poslovnih obaveza ali su nedugo zatim objavili i da se razvode. Prošlog juna se Jelena udala po treći put za Vitu Turšića i pokazala da nije izgubila vjeru u ljubav.

Preporučujemo