Tek se porodila… LUNA POLUPALA CELI STAN, ZAVRŠILA U BOLNICI! Marko je varao celo vreme sa OVOM STARLETOM… Anabela za sve bila u pravu…(FOTO)

0

Luna i Marko su u poslednjih mesec dana bili najzastupljeniji u domaćim medijima, a društvene mreže su naprosto gorele od njihovih slika, izjava i trenutaaka koje provode u dočeku svoje male Mie. Sve je došlo u neku drugu dimenziju kada je u jednom trenutku jedna gospođa iz Austrije organizovala grupu na iNSTAGramu za skupljanje novčane pomoći da se njima dvome kupi novi veći stan. 

Da stvar bude još gora, koja nam samo pokazuje koliko neki ljudi idu u krajnost je slučaaj jedne domaćice iz Kruševca koja je samohrana majka ima 5 dece, i svaki dan kada kupuje neke potrepštine “uštine” po 300-400 dinara i onda celi mesečni iznos od 50 evra i više šalje njima na adresu, da im se nađe? 

Mnogi su osudili Lunu i Marka što su uopšte uzimali pare od ove nesretne žene, ali je sve nestalo preko noći kada se Luna porodila pre par dana, jer su samo svi pisali o tome. Marko je divljao po ulici, časti okoga je stigao, a trubači su ako se dobro sećamo i najbolje prošli. Sipale su novčanice od 50 i 100 evra i svima je bilo dobro, ali jutros je kao grom iz vedra neba pukla informacija da je došlo do velike svađe između njih dvoje, jer je Marko itekako bio “nemiran”, dok je Luna bila u drugom stanju. 

Naime, Atina ferari je objavila stori, na kojoj je direktno prozzvala Lunu te napisala da ga je prva imala, a verujemo kako novopečenoj majci neće biti nimalo svejedno. Šta vi mislite kako će sve ovo da završi?

Preporučujemo