Novo

Tata je stalno pričao svojoj kćerci dok je bila u stomaku: Oduševit ćete se kada vidite šta je ona prvo uradila kada se rodila (Foto)

Za roditelje nema veće sreće od one kada im na svijet dođe njihovo dijete.

A ako se pri tome, radi o njihovom prvom djetetu onda je to sreća koja se ne može opisati ni sa jednom rječju. Kada zažele bebu, roditelji se posebno pripremaju za to, a kada žena ostane u drugom staqnju onda se pristupi nekom posebno ritualu.

Ljudi kažu da bebe puno pamte dok su male, i iako im vid nije baš najbolji u tom periodu, drugi osjećaji su im veoma jaki, dok stručnjaci smatraju da bebe mogu da razlikuju zvukove još dok su u majčinom stomaku.

Ukoliko baš i ne vjerujete stručnjacima, možda vas ova lijepa priča iz Brazila uvjeri u istinitost, a iskustvo ovog para će mnoge parove navesti da pričaju svojoj bebi dok je još u stomaku, u to čvrsto vjerujemo.

Naime, Tarsila Rosa i Flavio Dantas su bili jako sretni što će im se uskoro roditi prvo dijete i to kćerka Antonela, a Flavio je bio toliko uzbzđen što će postati tata da je sa svojom kćerkom i prije nego što se rodila pričao svaki dan čim dođe s posla. Pričao bi joj sve ono što se dešavalo na poslu i stalno joj je govorio kako je njeni mama i tata jako vole.

Nakon toga bi mazio stomak svoje žene i rekao bi svojoj bebi kakio će uvijek biti uz nju kao najveća podrška. I mada je Flavio mislio da te njegove riječi možda i neće doprijeti do njegove kćerke, nije prestajao sa tim radnjama i činio je to svaki dan, a kada je beba došla na ovaj svijet ona mu je pokazala da ga je svo vrijeme slušala, a ova fotografija to i pokazuje.

Oglasi – Advertisement