TARINA MAJKA PRESTRAVLJENA ZBOG PORODICE: Otvorila dušu zbog agonije koja joj se dešava, “Nikome ovo ne bih poželjela!” Evo čega ju je strah!

0

Miroslava Simov, progovorila je kako joj nije lahko dok gleda svoju kćerku u zagrljaju oženjenog muškarca, te kako je ispričala, zbog njihove veze ona svakodnevno dobija pretnje smrću.

Već su je jednom kasapili satima, do iznemoglosti, a bojim se da će ovog puta proći još gore s obzirom na prijetnje koje dobijamo od “druge” strane. – rekla je Miroslava sva potrešena, te dodala:

Moj sin ima dvogodišnju kćerkicu, ali ni on ni ja ne smijemo izaći iz kuće. Niste ni svijesni kakve poruke dobijamo i kroz kakvu agoniju prolazimo zbog ove zabranjene ljubavi sa oženjenim muškarcem. Vezu ne podržavamo sve dok se Sha ne razvede zvanično i postane slobodan muškarac.

Strah me je da će se na kraju pomiriti sa ženom, pa će Tara ispasti gubitnik u cijeloj priči, što nije nemoguće. Supruga mu je već jednom praštala prijevare, zašto ne bi i sad? – rekla je Miroslava, pa dodaje:

Nju su svi razapeli, a njega niko! Taru sam vaspitavala da svom muškarcu uvijek bude prva i jedina ili da bude sama, ali da nikada ne pristaje ni na šta manje, ali ovo je Balkan pa će se uvijek žena osuđivati.

Preporučujemo