TARA SIMOV NEMA NI DINARA U DŽEPU, MORA DA ODE IZ SRBIJE?! Nakon diskvalifikacije se NJEMU javila, drugarice je NAPUSTILE! ŠOK!

0

Jedan od njagledanijih rijalitija u regiji je Zadruga čija se peta sezona uveliko emituje i u kojoj se stalno dešavaju neki skandali, prevare, svađe i tuče a ni vrelih akcija u krevetu ne manjka. Jedan od stalnih učesnica rijalitija je i Tara Simov koja je u prošloj sezoni počela vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša koji je odmah dobio i papire za razvod od tadašnje supruge Ivane.

Njih dvoje su ušli u Belu kuću i u ovoj sezoni ali se Tara nije puno zadržala jer je već diskvalifikovana jer je imala nervne ispade u kojima je napadala fizički druge učesnike i demolirala Belu kuću. Ona se slično kao i prošle sezone opet našla na ulici ali ovaj put Ša nije tu da joj finansijski pomogne da se izvuče iz ponora u koji je upala. Da podsjerimo Tara je i u četvroj sezoni diskvalifikovana i dobila je kaznu od 50 hiljada eura koju je morala da plati produkciji a novac joj je dao upravo Ša.

Prema pisanju Blica Tara sada nije u zavidnoj siutaciji jer nema ni stan a ni para čak ni za hranu a njene prijateljice koje su do sada uvijek bile uz nju su joj navodno okrenule leđa upravo zbog njenog ponašanja. Jedina opcija koju Tara sada ima je da ode da živi kod oca u Skoplje da bi je on izdržavao.

Ona se navodno čim je izbačena javila jednom prijatelju i posudila novac da ima za osnovne potrebe a kako je poznato ona sada nema nijedan izvor prihoda i kako će se navići na cijelu situaciju ostaje da se vidi jer je navikla na skupe provode i brza auta. Nakon što su ukućani saznali da je Tara diskvalifikovana Ša je rekao da su joj svi dali šansu i da je niko nije dirao.

Preporučujemo