TANJI SAVIĆ SIN MAKSIM OTKRIO UŽASNU STVAR: Pjevačica nije mogla doći sebi, NJEGOVE RIJEČI JE POTRESLE

0

Slučaj pjevačice Tanje Savić u njenom odnosu sa mužem Dušanom Jovančevićem i dalje, nakon nekoliko mjeseci intrigira javnost Srbije i regije. I dok je Dušan u nekim svojim istupima izjavio kako su se Tanja i on pomirili, pjevačica tvrdi da je sasvim drugačije, a ovih dana se uključila u jednu emisiju i otkrila neke detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti, a radi se o njenim sinovima i kako djeca podnose cijelu ovu situaciju, pa je Tanja rekla i ove stvari:

“Dušan je uspio da izmanipuliše sve o našem odnosu i da iznese detalje o prepiskama koje su bile ili nisu bile i na taj način ukalja moju reputaciju koju stvaram već godinama. Ja sam živi primjer te njegove manipulacije. Odrekla sam se i roditelja i sestre a sve to zbog njega. Glupo je što ja tako govorim o tome, svjesna sam naravno da sam i ja tu itekako pogriješila”, započela je pjevačica svoju priču u emisiji “Grand Magazin”.

Rekla je kako se večer prije čula sa svojom djecom, i da se dešava da nekada malo duže priča sa sinom Đoletom, a nekada sa Maksimom, te da je imala jednu veoma čudnu situaciju kaad je zadnji puta pričala sa Maksimom. On joj je pokazao crtež na kojem je nacrtao tatu, a ona ga je pitala, kada će i nju da nacrta, da bi joj Maksim rekao: “Mama ja ne smijem da tebe nacrtam”. Tanja je rekla, vidno uznemirena, da ona poznaje svoju djecu i zna kada su primorani da prešute neke stvari. Tanja već više od osam mjeseci tvrdi da je njen muž oteo njihovu djecu i da ih je na prevaru, bez njenog znanja i dozvole odveo u Australiju, a u zadnje vrijeme se pisalo da mu je pjevačica navodno sve oprostila, samo da bi opet bila uz svoje sinove.

 

 

 

Preporučujemo