Tanak struk, pune usne… Ćerka Dragane Mirković Manuela konačno otvorila Instagram i pokazala u KAKVU LEPOTICU je izrasla (FOTO)

0

Dragana Mirković je pjevačica narodne muzike koja je na estradnoj sceni više od tri decenije i koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru i bezbroj hitova i jedna je od rijetkih koja je svoj uspjeh izgradila isključivo na svom talentu trudu i radu i za njeno ime se nikada nije vezivao nikakav skandal.

I kada je u pitanju njen privatni život on nije turblentan i ona je sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem više od dvadeset godina u braku koji važi za jedan od najidealnijih na javnoj sceni. Toni je od svog oca naslijedio kompaniju koja je jako uspješna i par pliva u novcu što pokazuje i činjenica da žive u pravom dvorcu koji se nalazi u blizini Beča.

Imaju dvoje djece sina Marka i kćerku Manuelu koji su danas već odrasli mladi ljudi i koji ne vole da se pojavljuju u javnosti i nisu izabrali poslove kakve imaju njihovi roditelji. Marko se bavi profesionalno auto trkama što Dragani i nije baš drago jer strahuje za njegov život a kada je u pitanju Manuela ona je više naklonejna umjetnosti. Manuela je dosta povučena djevojka i tek je nedavno otvorila svoj nalog na Instagramu pa su mnogi po prvi put imali priliku da vide Draganinu kćerku i svi se slažu da nevjerovatno liče i da ona podjseća na svoju mamu.

Manuela kao i mnogi njenih godina obožava putovanja i odlaske u šoping ali u svemu ima mjeru i prilično je skromna. Dragana je jednom prilikom ispričala kako je Manuela kada je završavala srednju školu uporedo radila na recepciji u hotelu Ric dok je Marko upisao fakultet ekonomskog prava.

Preporučujemo