SVOJOM IZJAVOM JE ŠOKIRALA MNOGE: “Udario me je mikrofonom u USTA!”, Seka Aleksić otkrila uznemirujuće detalje sa nastupa-Smjesta sam morala kod ljekara!

0

Nedavno je ova poznata pjevačica počela snimati vlogove za svoj Youtube kanal, te na njemu pokazuje svojim fanovima kako to izgleda njezin radni dan.

U toku vožnje sa automobilom, Seka je sa svojim fanovima podjelila doživljaj gdje je iskusila neprijatno iskustvo koje se dogodilo prije nekoliko godina na jednom od njezinih nastupa.

– Ovo ovdje što vidite na mojoj usni, to se desilo kada sam imala nastup u inostranstvu. Dok sam pjevala, neko je od fanova slučajno udario u mikrofon pa me tako udario u usnu. Prokrvarila je, tako da sam tada zadobila ovaj hematom. Moram ići kod ljekara da riješim to pa se nadam da će biti uspješno. – otkrila je Aleksićeva.

Inače, pjevačica tokom pandemije najviše voli vremena provoditi sa svojom porodicom, te uživa sa suprugom Veljkom i sa svojim sinovima Jakovom i Jovanom. Redovno vodi računa o treninzima, ali se sprema za nove poslovne poduhvate koje već počinje realizovati.

 

Preporučujemo