SVJETSKI POZNATI GLUMAC SE OŽENIO 38 GODINA MLAĐOM U TAJNOSTI! Zbog nje ne izlazi iz teretane, a svi kažu da BOLESNO liči na njegovu KĆERKU! VRIJEĐAJU GA NA SVE STRANE (FOTO)

0

Svjetska javnost je bila šokirana kada je svjestki poznati glumac, zvijezda akcionih filmova, Dolf Lundgren vjerio svoju djevojku, fitnes instrutorku, Emu Krokdal, koja je 32 godine mlađa od njega. On je zbog svoje vjerenice koja ima 25 godina počeo veoma da pazi na svoj izgled, pa tako izvori kažu da skoro i ne izlazi iz teretane.

Njih dvoje su i uslikani akon izlaska sa treninga, a Ema je mamila muške poglede zato jer je bila u uskom crvenom šorcu, tako da su bile istaknute njene izvajane noge, a i Dolf izgleda da je u odličnoj formi, mada se po licu može vidjeti koliko je stariji od svoje partnerke

Priča se da je Dolf u tajnosti i oženio lijepu Norvežanku pošto ona već neko vrijeme ima prsten na ruci. Podsjećanja radi, Dolf,, koji ima 63 godine, je ove godine podijelio fotografiju na kojoj on grli svoju dargu a ona ponosno pokazuje presten, i tada je glumac napisao kako se nešto ponosno desilo u Švedskoj.

Ipak, to je izazvalo i mnoge komentare, koji su poprilično surovi kao na primjer:. “Može da ti bude kćerka, čak i unuka”, “Da li ti je ovo kćerka, ne razumijem?”, “Razlika u godinama je prevelika. Grozno”, “Tvoja vjerenica je lijepa, ali je još uvijek dijete”, samo su neki od opaski Dolfovih pratilaca.

Mnogi su zamjerili glumcu tu preveliku razliku u godinama, a mnogi su primjetili da njegova draga neodoljivo podsjeća na Dolfovu kćerku Idu, pa mnogi smatraju da je to zaista bolesno sa njegove strane

 

Preporučujemo