Svi znamo Mirka, ali ko je Vukašin: DRUGI Šijanov sin rođen je tri nedelje pre očevog UBISTVA! (FOTO)

0

Poslednjih nedelju dana, glavan vest u medijima što se tiče estrade nije niti jedna pevačica ili glumac, nego rođenje bebe. Verujemo da ste svi pogodili, da se radi o rođenju malog Zorana Šijana, a slavlje u Šijanovima u Surčinu potrajala je nekoliko dana. Gorelo je tu noć,kada je beba trebala da izađe sa majkom Bojanom kući. 

Goca Božinovska je definitivno bila van sebe od sreće, a celi sprat je spremila za svoh unuka koji je u svetlo plavoj boji, Odmah se zakačila sa sinom, koji je hteo da slavi u kuću, ali ona nije dozvoljavala da se kuća prlja u koju treba da stigne tek mala rođena beba. Celi dan je trajalo slavlje, a bio je čak i vatromet kao i pucanje iz vatrenog oružja, a mediji pominju i neku krivičnu prijavu, tako da bi Mirko Šijan mogao da bude kraći i za 150.000 dinara. 

Također poslednja vest je ta, da Goca želi svadbu za najmanje 300 zvanica jer je i ona u poslednjih 10 godina bila na jako puno svadbi, tako da je red da zovne sve te ljude na svadbu svoga sina, dok Bojana i Mirko žele svadbu samo nna kojoj bi bila uža rodbina i to je sve. Mi danas pričamo o Mirkovom polubratu, mladiću koji je rođen tek što je njegov otac Zoran poginuo, a on za razliku od Mirka ima jako puno problema sa zakonom. 

Njegovo ime je Vukašin, danas ima 22 godine, a već ima podebeli dosije u policiji, i puno problema pravi svojoj majci. Pogledajte i sliku…

 

Preporučujemo