SVI ŽELE DA ZNAJU KOJE JE LIJEPA ANJA KOJA ĆE VODITELJU IVANU IVANOVIĆU DA RODI DIJETE- Dugo je već krije od javnosti, ali pojavila se slika(FOTO)

0

Poznati voditelj i autor Ivan Ivanović, očekuje prinovu. Saznalo se da voditelj i njegova dugogodišnja djevojka Anja Petrović očekuju dijete i to nakon pet godina veze, a njihova ljubavna priča je svo vrijeme bila daleko od očiju javnosti. Njih dvoje su u vezi od 2016. godine, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, jer je Anja bila dijelom šireg društva poznatog voditelja. Ivan baš i ne voli da govori o svome privatnom životu, pa tako nije mnogo pričao ni o svojoj djevojci Anji, za koju je rekao da je po njemu ona pravi heroj, jer nije niti malo lako njega trpjeti:

“Užasno je teško biti sa mnom tako da se divim svojoj djevojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj za mene. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju historiju – iza sebe imam brak, kćerku i sve ostalo… Sve to itekako utiče na vezu”, kazao je svojevremeno voditelj. Inače, Anja je rodom iz Topole i mada su mediji dosta pisali o njihovoj vezi, ipak na kraju su saznali veoma malo. Tako se saznalo da je Ivan upoznao njene roditelje i to već nakon nekoliko mjeseci veze, a Ivanović je otkrio i ove stvari:

“Ponekad je ona u publici kod mene u emisiji. Nije baš uvijek. Bila je par puta. Sakrio sam je od vas svih namjerno. To ne krijem, krijem nju, ne krijem to da sam je sakrio”, rekao je Ivanović tada. 2019. godine je objavio i njenu sliku sa godišnjeg odmora, ali na njoj se Anja može vidjeti samo sa leđa, tako da je misterija ostala, ali nakon toga su se pojavile i prave fotografije misteriozne Anje

 

 

Preporučujemo