SVI ZANIJEMILI KADA SU UGLEDALI POKLON OD VELJKA ZA GODIŠNJICU BRAKA- SEKA U ŠOKU “JESI LI SVJESTAN ŠTA SI KUPIO?!” (FOTO)

0

Seka Aleksić je jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji, i nikada nije krila da je imala jako teško djetinjstvo i da je odrasla u bijedi. Rođena je u Bosni i Hercegovini, te je za vrijeme ratnih dešavanja sa porodicom došla u Srbiju.

Nisu imali ništa, a na korištenje su dobili malu kuću. Otac joj je bio neradnik i alkoholičar, te je sve palo na majčina leđa, a Seka je kao djevojčica od 16 godina krenula pjevati po kafanama, kako bi pomgola majci.

Nakon uspjeha, Seka je ostala ista, prizemna što možete i sami vidjeti. S mužem Veljkom je otišla iz Beograda, te u Staroj Pazovi napravila kuću iz snova. Imaju dva sina, a komšija za njih imaju samo riječi hvale. Seka se posvetila sinovima, i sada jako dobro zarađuje od društvenih mreža na kojima reklamira neke proizvode. Jednom prilikom je ispričala da joj je Veljko za godišnjicu braka kupio pištolj nakon čega je položila za dozvolu. Pitala ga je da li je svjestan šta joj kupuje, on je odgovorio da jeste.

Preporučujemo