Svi zanemeli! – Isplivala fotka DRAGANE MIRKOVIĆ sa početka karijere, neće vam biti dobro kada je vidite! (FOTO)

0

Na našim prostorima postoji mnogo talentovanih ljudi koji su zainteresovani za mnoge načine izražavanja i stvaralaštva. Muzika je posebno drag oblik umjetnosti južnoslavenskim narodima i tokom postojanja Jugoslavije, bilo je mjesta za svakakvu muziku od alternativne do narodne. Danas narodna muzika najviše dominira i malo je prostora za bilo kakve druge oblike.

Upravo narodnjaci su najprofitabilniji i najveće narodnjačke zvijezde imaju strašne zarade i neto vrijednosti. Pjevačice poput Svetlane Ražnatović Cece i Jelene Karleuše imaju po nekoliko desetina miliona eura dok njihovi sugrađani širom bivše države jedva sastavljaju kraj s krajem, a bahatost ovih estradnih ličnosti je svima dobro poznata. Jedna osoba koja isto živi na visokoj nozi, ali za razliku od mnogih kolega i kolegica ne upada u skandale i djetinjaste prepirke sa ostalima je pjevačica Dragana Mirković. Oni koji prate narodnu muziku i turbofolk znaju da je ona postala poznata sredinom 1980-ih što znači da je ona skoro četrdeset godina na sceni.

Bogata je do te mjere da danas s porodicom živi u dvorcu u Beču, ali njene kućne pomoćnice tvrde da je ona jako prizemljena i uljudna, te da tretira svoje uposlenike kao porodicu. Ukoliko Draganu Mirković slušate nakon raspada Jugoslavije, sigurno ne znate kako je nekad izgledala.

Danas s vama dijelimo jednu fotografiju upravo iz 80-ih dok je Jugoslavija još postojala i kad je mlada Dragana tek počinjala da skuplja obožavatelje i reda hit do hita. Da li vam liči na današnju Draganu ili mislite da se baš puno promjenila kao što to inače biva kroz godine?

 

 

Preporučujemo