SVI U ŠOKU I NEVJERICI! Zadnjica joj je TOLIKO VELIKA, da mora da isječe gaćice! A tek da joj vidite GRUDI: OČI DA VAM ISPADNU! (FOTO)

0

U današnjem članku pišemo o jednoj jako zanimljivoj ženi za koju se može reći da je malo pretjerala kada su u pitanju estetski zahvati. Naime, žena o kojoj danas pišemo se zove Alegra Kol i ona ima 52 godine. Kao što možete da vidite ima ogromne grudi i zadnjicu, figuru pješčanog sata, a onda je ipak odličila otići korak dalje.

U grudi je ubrizgala po 4.600 kubika silikona kako bi dostigla obim od 137 centimetara. Pored toga je koristila i botoks, stavljala je filere u usne i povećala je zadnjicu. Na svom instagram profilu je postavila video snimak uz koji je napisala: “Kadad ti zadnjica postane toliko velika da moraš sjeći veš”.

Pet rundi injekcija za zadnjicu, šesta će biti u januaru. Ispod video snimka su se komentari samo nizali, a neki od njih su glasili: “Prelijepo, jedva čekam da te vidim nakon desete runde”, “Već izgledaš prelijepo, nemoj na šestu rundu”.

Preporučujemo