SVI U ŠOKU! Glumica POTPUNO NAGA na KREVETU! Bez STIDA pokazala TELO u ŠESTOJ DECENIJI! OVAJ DETALJ gledali SVI! (FOTO/VIDEO)

0

Mi se u nastavku današnjega članka fokusiramo malo na stranu estradu, a govorićemo ne o domaćim, nego o stranim poznatim glumicama, Jedna od njih je svakaako i prelepa australijskaa glumica, Nikol Kidmen, koja iza sebe ima strašno dobru i plodonosnu karijeru. Na sve to joj u CV ide i brak sa super poznatim holivudskim glumcem Tomom Kruzom. 

Oni nisu mogli imati dece, pa su usvojili dvoje, ali ipak i to nije urodilo lodom, tak oda su se razveli pre mnogo godina. Deca su ostala kod Toma Kruza, koji im je u isto vreme i otac i majka, i poklanja im svu moguću ljubav koju ima. Ona iza sebe ima jako puno odličnih filmskih ostvarenja, danas ima 54 godine, a i dalje se drži kao da je devojkaa. 

“9 potpunih neznaca” je ime njenog novog filma, a može se reći da neke scene bukvalno ostavljaju bez daha. Inače, sve je rađeno po knjizi autora Liane Moriarti, a u jednom delu Nikol Kidmen ja apsolutno gola, čita knjigu, dok pored nje sedi muškarac i promatra je. 

Ona inače glumi šeficu ekskluzivnog rizorta, u koji dolaze samo bogataši i tu joj se ddešavaju svakakve zgode i nezgode. Međutim, peonta je da tu dolaze ljudi koji imaju probleme, a ona je zadužena za njihovo ozdravljenje, ali na sasvim posebne načine. 

Preporučujemo