SVI U ŠOKU! FOTKE JOVANE JOKSIMOVIĆ NA KOJIMA NE LIČI NA SEBE: Svi se pitaju šta je radila na licu, voditeljka neprepoznatljiva! (FOTO)

0

Jovana Joksimović je jedna od najpoznatijih voditeljki na našim prostorima. Imamo svaki dan da je viđamo u jutarnjem progamu, a uvijek se trudi da damski stil istakne elokventnim i odmjerenim stavom i glasom naroda. Ali, kada uđete u njenu prošlost, mogu se primjetiti fotografije na koje je sigurno i ona sama zaboravila. Naime, na društvenoj mreži Instagram, među prvim slikama na kojima je Jovana pozirala se suprugom Željkom je ona skoro neprepoznatljiva.

Njena tamna kosa i potpuno ležerno i opušteno izadnje nije ono na šta smo od nje navikli, ali očgledno da joj čak i to dobro stoji. Isto tako, Jovana je poznata i kao neko ko ima veoma blistav osmijeh, a po tome je ona poznata. Više puta se pričalo da li je Jovana radila neke korekcije na licu, budući da se u potpuno novom izdanju pojavila na malim ekranima, a da je njena prmjena bila uočljiva kada je u pitanju fizički izgled. Iako ona nikada nije pričala o zahtjevima, sigurno da pored dobrog raspoloženja, da bi lice izgledalo očuvano i svježe, potrebna je njega, koju ona praktikuje.

 

Preporučujemo