SVI U ŠOKU! DUŠKO TOŠIĆ SPAKOVAO STVARI I NAPUSTIO JELENU KARLEUŠU! Čovek pokupio stvari, A PRVO GDE JE OTIŠAO JE… Šta li će sada Jelena…(FOTO)

0

Jelena Karleuša je u poslednjih par dana imala pravi brodolom kada je u pitanju poslovna sfera njenog života. Žena je dobila otkaz u žiriju Zvezdi Granda što je pre bilo i više nego nezamislivo. Ona je naime još u julu krenula u pregovore sa Sašom Popović, a on nije pristao na njene uslove, tako da je došlo do raskida njihove jako uspešne saradnje. 

Sada je ona slobodan agent, i ima puno više da se posveti svojoj karijeri koju je definitivno zapustila u poslednjih 5 godina, a razloga je više nego mnogo. Prvo je imala jako buran period sa suprugom Duškom Tošićem, kojeg je prevarila sa Ognjenom Vranješom, a cela prepiska kao i delovi nekih snimaka i slika došla je u medije, što ju je u potpunosti pokopalo. 

U sred te priče preminula joj je i majka Divna karleuša, tako da joj je trebalo sigurnih dobrih godinu dana da se sabere i da krene dalje sa svojim životom. Prema objavama na Istagramu, Jelena i Duško na kratko su se razdvojili, budući da je fudbaler neprosredno pred Jelenin koncert otputovao u Istanbul, gde su ga čekale njegove obaveze u novom klub u. Nije poznato zašto i ona nije sa njm, jer je jako dobro poznato da je turci i vise nego obožavaju.

Šta je zapravo istina, to će vreme da pokaže, ali je evidentno da u njenim teškim trenutcima ne želi da provodi vreme sa njom, a možda je tako i zaslužila nakon svega, zar ne? Pišite nam vaša mišljenja u vezi njihovog braka u komentarima…

Preporučujemo