SVI SU ZABORAVILI DA JE KARLEUŠA PRE DUŠKA FURALA SA OVIM FUDBALEROM: I danas je POPULARAN, a ovako su POZIRALI i šokirali sve!

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica na regionalnoj estradnoj sceni je Jelena Karleuša koja je svoju karijeru više izgradila na skandalima koje ili sama pravi ili je prate više nego na svojim pjesmama. Dokaz za to je da se o Jeleni skoro svaki dan piše u medijima iako godinama nije izbacila novi album a najčešće je to zbog nekih njenih izjava koje znaju biti brutalne jer je poznato da ona nema dlake na jeziku i da uvijek iznosi svoje mišljenje svidjelo se ono nekome ili ne.

To je i razlog što ima jako malo prijatelja na estradi ali ona je jednostavno takav karakter i ne misli da se mijenja. Jelena je već 14 godina u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem koji je nedavno završio svoju aktivnu karijeru i počeo menadžerski posao i u njemu je također uspješan. Iako su ih mediji od samog početka njihove veze bezbroj puta razvodili njih dvoje se još uvijek drže zajedno i uspiejvaju da prevaziđu svaku krizu koja se pojavi u njihovom braku.

Malo je poznato da se Jelena prije Duška intenzivno družila sa još jednim poznatim fudbalerom a radi se o tri godine starijem Milanu Lješnjaku sa kojim se čak slikala i za naslovnicu sportskog magazina Tempo. Slika je za to vrijeme bila prilično porovkativna a u naslovu je pisalo Par koji je zapalio Beograd.

Nije poznato da li su stvarno bili u vezi jer je Jelena tvrdila da su bili samo prijatelji a ubrzo nakon ove fotke ona je izdala album koji joj je bio četvrti po redu i koji je prodan u 300 hiljada primjeraka. Milan je i danas u fudbalskom svijetu i trenira FK Čukarički.

Preporučujemo