SVI SE PITAJU KO JE ATRAKTIVNA BRINETA U ZAGRLJAJU DUŠKA TOŠIĆA: Istina ISPLIVALA na VIDELO, VOLI JE JAKO! (FOTO)

0

Jedan od poznatijih parova na javnoj sceni u Srbiji pa i šire su pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić koji su u braku već 14 godina i za to vrijeme su prošli kroz mnoge krize ali su i dalje zajedno. Zadnji put kada su svi očekivali da će doći do razvoda između njih je bilo za pravoslavni Božić kada je Karleuša prijavila muža policiji za nasilje u braku.

Tada je Dušku izrečena kazna zabrane prilaska u trajanju od mjesec dana i svi su jedva čekali da vide šta će se desiti kada taj period prođe. Jelena se za dan zaljubljenih pohvalila sa tačno 1003 ruže koje je dobila i iako nije navela od koga u kadru se našao i Duško što je značilo da su opet zajedno.

Mediji su tokom godina više puta pisali o tome kako i jedno i drugo imaju afere van braka a najveća je bila ona između Jelene i mladog fudbalera Ognjena Vranješa dok je Duško bio u Kini. Da podsjetimo Duško i Jelena su se vjenčali 2008. godine a ona je tada već bila u drugom stanju i nosila je njihovu stariju kćerku Atinu. Jelena je rekla kako je uvijek zamišljala svoje vjenčanje kao neko iz Diznijevih bajki i drago joj je što je upravo takvo i bilo.

Inače pored Jelene i svojih kćerki Duško u svom životu ima još dviije žene koje su mu jako važne a to su njegova majka i sestra Katarina koja je i sa Jelenom u odličnim odnosima. Često objavljuje slike iz Jelenine i Duškove vile u kojoj je čest gost a vrlo često im se pridruži i kada idu na putovanja.

Preporučujemo