Svi pričaju o Hariju, a niko ne spominje ćerku princeze Dajane…Pogledajte u kakvu je LEPOTICU ona danas izrasla…EVO i čime se bavi…(FOTO)

0

Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na kraljevsku porodicu koja osim celom svetu, uvek je bila zanimljiva i nama na balkanu. Verujemo da se svi vi malo stariji sećate perioda kada je tik malo pre svoje pogibije princeza Dajana posetila balkanske predele Ona je tada obišla Bosnu i hercegovinu, koja se tek oporavljala od nedavno završenih ratnih dešavanja. 

Njena smrt u autu, zajedno sa vozačem bila je isprepletena sa nizom misterioznih dešavanja, krenuvši od nadzorne kamere pa do onog dela da je na Urgentni centar ušla živa i sa realnim šansama da preživi, a onda je u roku od samo 10 minuta proglašena mrtvom osobom?

Mnogi njenu smrt povezuju sa kraljicom Elizabetom, koja nije podnosila što nije u dobrim odnosima sa njenim sinom, to je ste princom, a ona je uporedo imala i ljubavnu aferu. Javna je tajna da se stara kraljica pobrinula da Princezza Dajana više ne bude među živim osobama. Čak se sada i mladi Princ hari koji se odselio sa suprugom i detetom u Los Anđeles otvorio, i progovorio o nekim stvarima koje vladaju na engleskim dvorcima. On je zajedno sa suprugom gostovao u najgledanijoj emisiji u Americi, kod popularne Oprah, gde je rekao da je njegova majka trpela veliku torturu. 

Dotakao se i njenog velikog srca, jako puno devojčica je prozzvala svojim ćerkama, a mala devojčica Ahanti iz ndije je bila i usvojena sa njene strane. Sve se dešavalo 1992 godine, a ona danas ima 28 godina, radi kao nastavnica i sliku sa Dajanom i dalje ljubomorno čuva. 

Preporučujemo