SVI JE ZNATE! Zbog Anastasije ostala u suzama: Bivša devojka Nemanje Gudelja ostavljena bez reči! (FOTO)

0

Jedna od velikih vijesti o kojoj su pisali svi srpski mediji danima je bila nova veza Anastasije Ražnatović koja je nedavno prekinula sa Đorđem Kuljićem mladim biznismenom iz Novog Sada sa kojim je bila godinama i par je čak počeo i da živi zajedno u nekretnini koju su kupili na Kalimegdanu.

Međutim nakon vrlo kratkog perioda zajedničkog života kao bomba je odjeknula vijest da njih dvoje nisu više zajedno iako su svi očekivali da će stati na ludi kamen. I dok je javnost nagađala o razlogu njihovog prekida Anastasija nijegubia vrijeme i našla je novog dečka koji je poznat javnosti a radi se o fudbaleru Nemanji Gudelju koji igra za špansku Sevilju.

Kako su mediji otkrili njih dvoje su zajedno već više od mjesec dana i špekuliše se da je Nemanja i razlog zbog kojeg je Anastasija prekinula sa Đorđem. Međutim kako piše Svet i bivša djevojka Nemanje Gudelja je bila zatečena cijelom situacijom a radi se o Sanji Vučić. Jedan izvor koji joj je blizak je ispričao kako ona nikada nije otvoreno pričala o svojoj vezi sa fudbalerom ali ga je puno voljela i nikada nisu zvanično prekinuli nego su se jednostavno udaljili.

Sanja je za njegovu novu vez saznala iz medija i to je naljutilo i razočaralo jer joj je bilo krivo što joj Nemanja nije sam rekao. S druge strane ljubav između Anastasije i Nemanje cvijeta i ona je odmah prihvatila njegov poziv da dođe u Šoaniju i upozna njegovu porodicu koja je odmah prihvatila i svi se lijepo slažu.

Preporučujemo