SVI GLEDALI U POJAVU ALJOŠE VUČKOVIĆA POSLE OPAKE BOLESTI: Slike njegovog POTPUNO IZMENJENOG izgleda obišle javnost, šok!

0

Često treba spomenuti kako smo nekad imali divnu kulturalnu produkciju na ovim prostorima za vrijeme postojanja zajedničke južnoslavenske države. Bilo je više novca, interesovanja i načitanih ljudi koji su bili željni kvalitetnog sadržaja bilo da se radi o predstavama, filmovima, muzici, knjigama, slikama, performansima i mnogobrojnim drugim umjetničkim disciplinama.

Srećom po nas, mnogi glumci koji su se proslavili u Jugoslaviji svojim vanserijskim talentom, radom i harizmom su i danas koliko toliko aktivni, a jedan od njih je i Aljoša Vučković kojega svi pamtimo po ulozi u kultnoj seriji “Bolji život” koja se i danas gleda i jako često citira. Aljoša je imao mnogo zdravstvenih problema zadnjih godina, jer ipak mu je sedamdeset i četiri godine i u poodmakloj je dobi. Morao se dvije godine povući sa glumačke scene, ali se već oporavio i puno je bolje. Međutim, nešto je potpuno drugačije i ne liči baš na sebe otprije, što je vidljivo na slikama u ovom članku.

Kao što se da vidjeti, Aljoša Vučković nema više kose i mnogo je mršaviji nego prije, ali je lijepo znati da se oporavio od bolesti. Sada ga svi već prepoznaju kao onog veselog i nasmijanog čovjeka, a vratio se i glumi nakon dugo vremena.

Zadnji put smo ga gledali u seriji “Nemanjići”, a progovorio je i o gubitku prijatelja i kolege Mirka Babića. Rekao je da mu je to bila jako draga osoba i da je neko vrijeme znao o njegovom oboljenju, te da mu je iznimno žao što je izgubio ovu bitku. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo