Svi ga znate: Ovaj slavni muzičar je drugi muž Verice Šerifović, evo kako ga je Marija prihvatila (FOTO)

0

Svi ste sigurno dosad čuli za Vericu Šerifović i njenu slavnu kćerku Mariju Šerifović, te znate koliko je talentovana ova porodica. Marija je ostvarila pobjedu 2007. godine na Euroviziji u Helsinkiju, a kasnije se pronašla u ulozi članice žirija slavnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” koje se emituje na televiziji i ima puno gledalaca.

Ono što mnogi možda ne znaju je to da se Verica zapravo dvaput vjenčala i to oba puta prije nego se kćerka Marija proslavila kako treba u muzici sa svojom pjevačkom karijerom. Verica je prvobitno bila u braku sa Rajkom Šerifovićem koji je Marijin otac, ali taj brak nije potrajao. Naime, Verica i Rajko su se razveli 2003. godine a 2004., godinu dana kasnije, udala se za slavnog kompozitora i vlasnika diskografske kuće koja je u svom katalogu imala i ljude poput Šabana Šaulića kao i supruga Verica Šerifović. Taj čovjek se zvao Miodrag Nikolić, nadimak Mića.

Mića i Verica su organizovali veliko slavlje u restoranu Jezero gdje su ostali do zore i Verica je otkrila da sa sebe nije uopšte skidala vjenčanicu i da joj je bilo prelijepo. Razveli su se tri godine kasnije, ali Marija joj nikad nije zamjerila te želi da joj se majka uda i treći put.

Nikolić je preminuo prije pet godina. Ono što je još otkrila o svom ljubavnom i porodičnom životu je to da ona i Marija obostrano pružaju podršku te da je s njom bila u Helsinkiju i da je pred nastup natjerala da se pomoli i popije svete vode. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo