SVI DETALJI RAZVODA DECENIJE: Ovako je došlo do kraha braka KARLEUŠE I NJENOG SUPRUGA- OVA ŽENA ZNA SVE IZ PRVE RUKE (FOTO)

0

Danijela Karić prije nekoliko godina je tvrdila da pjevačica Jelena Karleuša nije bila u braku sa Bojanom Karićem zbog para! Ona je istakla da je mnogo djevojka baš zbog novca Karića pokušalo da se uda za nasljednike dinastije, ali da su se Jelena i njen brat zaista voljeli i da je to bila prava ljubav. Kćerka Hafe i Dragomira Karića kaže da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lijepo mišljenje o njoj, te je još rekla:

” Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje” – rekla je Danijela.

Novinare je zanimalo da li će joj drugi članovi porodice zamjeriti što ovako lijepo priča o Jeleni, ali Danijela je rekla da se oni kao porodica vole i drže zajedno, ali da ipak svako od njih ima pravo na svoj stav i na mišljenje. Bogata nasljednica je podsjetila sve kako se i ona sama razvela od Nikole Martića, te da je upravo zbog toga i ona svjesna da samo njen brat i Jelena znaju zašto je došlo do kraja njihovog braka, pa je još i dodala: ” Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude”

Preporučujemo