SVI ĆETE SE IZNENADITI! PRVA DAMA SRVIJE SE POJAVILA U NEVIĐENOM IZDANJU! Evo šta je obukla Tamara Vučić, SVI PRIČAJU SAMO O NJOJ… (FOTO)

0

Prva dama Srbije, Tamara Vučić predstavila je Srbiju u elegantnom i pomalo tradicionalnom izdanju. Širokim osmijehom je izjavila “Ponovo sam zaljubljena u svoju zemlju”. Prije par dana se na internetu pojavio snimak u kojem ona predstavlja svoju zemlju u vrijeme pandemije. Na savskoj obali, obasjanom suncem, u elegantnom, ali i tradicionalnom izadnju, sa kosom vezanom u punđu. Moramo priznati da je Tamara Vučić jedna prelijepa žena, i predsjednik Vučić stvarno ima sreće što mu je supruga.

A ovako govori za svoju zemlju: “Imala sam privilegiju da svjedočim ljepoti ovog naroda, unutrašnjoj snazi koja nas je ujedinila kao što se već dešavalo. Dragi moji, velika mi je čast da vas srdačno pozdravim iz prelijepe Srbije, zemlje koja je bogata kulturom, tradicijom. Gdje ima mnogo gostoljubljivih ljudi, među kojima se ističu mnogi velikani, kao što je Nikola Tesla, sportista Novak Đoković, Mihajlo Pupin…”-  rekla je Tamara, dok su se na snimku smjenjivale slike raznih krajeva zemlje. 

Preporučujemo