Svetlana se udala za Turčina I PRESELILA U iSTANBUL: “Evo u šta se moj život pretvorio za samo godinu dana!” – Objavila sve na društvenim mrežama! (FOTO)

0

Mnogi kažu da je ljubav slijepa i to se tumači na razne načine. Nekad jednostavno ne znamo šta to neku osobu čini posebnom toliko da izazove neka jača osjećanja, iako na papiru sve govori da ta osoba nije baš dobra za nas, i taj manjak objektivnosti nas često košta u životu.

Problematično je i to kada ljudi krenu da osuđuju nečiju vezu ili brak iako su obje osobe i punoljetne i pristale na taj svoj odnos takav kakav jest. Ovo rade širom svijeta, a posebno ovde na Balkanu gdje svako gura nos u tuđa posla iako mu tu baš nije mjesto. Jedna žena iz Rusije je to iskusila na svojoj koži, a njeno ime je Svetlana i danas je udata za Turčina. U braku je sa svojim suprugom već dvanaest godina i čini se da su jako sretni zajedno, ali su joj prijatelji i porodica govorili da će je on zarobiti.

Ove stereotipične predrasude nisu ništa novo i nažalost preovladavaju danas te često unište živote nekim ljudima. Svetlana je odlučila da se ne obazire na to, i kao što možete vidjeti na slici ispod, čini se da su njih dvoje jako sretni zajedno i Svetlana priznaje da je on nešto najbolje što joj se desilo.

Dok se nisu poznavali, Svetlana je radila svaki dan bez slobodnog dana i godišnjeg odmora i smatra da se mnogo namučila u životu, te da joj je lijepo što joj je muž omogućio da se ne mora više brinuti oko ovoga i da joj je savršeno s njim u Istanbulu.